Middelbrand banketbakkerij Haren.

Haren – Om 23:58 uur kreeg de meldkamer een melding van een brand aan de Rijksstraatweg 198 in Haren. De brandweer ging daarop snel ter plaatse.

Er bleek brand uitgebroken te zijn in een reclamebord boven de ingang met daarin neonverlichting.

Mogelijk is de brand ontstaan door kortsluiting door de hevige water er bovenop, maar brandstichting zou ook kunnen. De brandweer is het vlammende reclamebord gaan blussen. Bij deze brand kwam veel publiek kijken, de politie spande linten voor de mensen. Met een ladder klommen de brandweerlieden naar boven om goed te kunnen blussen, met een breekijzer werden de schotten verwijderd. De politie onderzoekt de zaak.

Met dank aan: 112 Nederland

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt