Tros Muziekfeest op het plein te gast in Heerenveen.

Heerenveen – Gisteren vond er op het Gemeenteplein in Heerenveen de derde en voorlopige laatste Tros muziekfeest op het plein van 2010 plaats. Naast dit jaar al een bezoek te hebben gebracht aan de steden Den Bosch en Purmerend was het gisteren de beurt aan Heerenveen.

Met een goed gevulde programma van Nederlandse artiesten zorgde de Tros in samenwerking met sterren.nl voor een gezellige en fantastische avond. Duizenden muziekliefhebbers waren naar de binnenstad van Heerenveen gekomen om te genieten van een gezellige avond of om hun idool te zien optreden. De presentatie van het muziekfeest was in handen van Jan Smit die naast de presentatie, ook nog een aantal nummers zong.

In het programma dat begon om 20:00 uur traden veel bekende zangers op. Waaronder De Kast, Jannes, Rene Schuurmans, 3 J’s Gerard Joling, Wolter Kroes, Wesley Klein, Dennie Christian, Gebroeders Ko, Thomas Berge, Mooi Wark en vele anderen.

De Friezen bleven ook na de regenval halverwege en aan het einde van het muziekprogramma de sfeer er goed inhouden. De opnames van het Tros muziekfeest op het plein worden uitgezonden op vrijdag 6 augustus en vrijdag 20 augustus om 20:30 uur Nederland 1.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt