Grote stroomstoring na brand in transformatorhuisje

Groningen – Een transformatorhuis nabij de Gamma langs de Peizerweg raakte vrijdagochtend in brand. Rond 11:30 uur ontstond er brand, na een explosie. 

De gealarmeerde brandweer van Groningen rukte uit met twee tankautospuiten en een poederblus aanhanger. Ook Enexis kwam ter plaatse. De brandweer kon de brand niet direct blussen, omdat de stroom nog niet geheel was afgesloten. De brand zorgde om 11:30 uur voor een stroomstoring in de omgeving. Enexis was druk in de weer om de stroomstoring te verhelpen. Waarschijnlijk zal de stroom voorziening aan het begin van de avond verholpen zijn.

Wat de oorzaak is van de brand is niet bekend. De Peizerweg was ter hoogte van de Gamma afgesloten. De brandweer had het vuur even voor 13:30 uur onder controle.

Met dank aan: M.Druppers 112 nederland

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt