Vrouw beland met scootmobiel in sloot.

Eelde – Om 16:00 uur vanmiddag kreeg de brandweer van Eelde een melding van dienstverlening aan de Westerhorn.

Ter plaatse bleek het te gaan om een oudere vrouw die op haar scootmobiel uit was geweken voor een landbouwvoertuig. Ze is met haar scootmobiel een droge sloot ingereden. Ambulancepersoneel heeft haar samen met de brandweer na boven gehaald. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis

Met dank aan M.Druppers

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt