Voertuig gekanteld op Europaweg- Noord

Assen – Maandagochtend is een persoon (identiteit onbekend) gewond geraakt op de Europaweg Noord in Assen. Het slachtoffer raakte in een flauwe bocht met de wielen in de berm waarna een lantaarnpaal werd geramd.

Door de klap vloog de auto over de kop en belande op zijn dak. Het slachtoffer is door de brandweer uit de auto gehaald. Met onbekende verwondingen is de persoon overgebracht naar een ziekenhuis. De auto is total loss. De verkeersongevallen analysedienst van de politie Drenthe heeft op de plaats van ongeval een registratie gemaakt. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept.Tijdens het ongeval is de weg afgesloten geweest.

Foto’s: sibrand

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt