Auto in de sloot na ongeval!

BURGUM – Dinsdagmiddag raakte een auto in de sloot nadat deze aangereden werd door een andere auto op de Gaestmabuorren.

Op de Gaestmabuorren zijn drie personen gewond geraakt toen twee auto’s op elkaar botsten. Een zwarte Ford komende vanuit de Langelaan botste op de kruising in de zijkant van een grijze auto.

Twee ambulances en de politie kwamen met spoed ter plaatse, de eveneens gealarmeerde brandweer bleek niet nodig te zijn en kwam niet ter plaatse. Omdat er nog een derde persoon licht letsel bleek te hebben werd er nog een derde ambulance gealarmeerd.

Berger Theo Faber heeft de auto uit de sloot getrokken en beide auto’s afgesleept.

Met dank aan © E.Tjallings 112 Fryslan.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt