N33 afgesloten na brand!

Gieten/Rolde – Om 17:15 uur stond er op de N33 nabij Rolde richting Gieten een vrachtwagen in brand. Hierop werd het korps van Rolde gealarmeerd. Om 17:23 uur riep de brandweer van Rolde de hulp in van het korps van Assen die ter plaatse met een SB Voertuig.

Om 17:30 uur werd in verband met de lading van de vrachtwagen, dat bestond uit hooi middelbrand gegeven. Waardoor ook de korpsen van Gieten en Emmen ter plaatse kamen. Tijdens de brand is de N33 voor het overig verkeer afgesloten. Voor hoelang de wegis afgesloten is niet bekend. De vrachtwagen is verloren gegaan.

Er is een omleiding ingesteld.

Foto’s: P.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt