Drukte op de wegen richting Assen in verband het Truckstar Festival.

Assen – In het weekend van 23 t/m 25 juli verwacht de ANWB veel drukte op de Nederlandse wegen. Dit in verband met de 1.1 miljoen Nederlanders die het weekend vertrekken naa hun vakantiebestemming. De files die eventueel ontstaan in Nedrland hebben ook te maken met een aantal grote evenementen. 

Op de A28 richting Assen is het vanaf vrijdag t/m zondag druk vanwege de vele vrachtwagens die het evenement Truckstar Festival op het TT-circuit bezoeken. De verwachting is dat ruim 60.000 bezoekers naar Assen afreizen.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt