Eenzijdig verkeersongeval Assen

Assen- Vrijdag in de begin van de avond vond er op de A28 een eenzijdig ongeval plaats tussen Assen Centrum en Assen Noord. Hierop werd de brandweer van Assen gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer bleek een bestuurster door nog onverklaarbare wijze de vangrail aan de linkerrijbaan te hebben geraakt. De ambulancepersoneel heeft de vrouw uit het voertuig gehaald en in de ambulance gecontoleerd op verwondingen. De brandweer hoefde na een kleine controle van de auto niet verder in actie te komen.

De VOA kwam terplaatse om het ongeval in kaart te brengen. Over eventuele verwondingen van de vrouw is niks bekend.

Foto’s en tekst: © P.Koene Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *