Gezellige Hollandse Avond tijdens Truckstar Festival

Assen – Op zaterdagavond om 19:00 uur organiseerde Truckstar de Hollandse Avond met diverse artiesten. Om 19:00 uur begon het spektakel, met optredens van Nederlandse artiesten.

Met optredens van Henk Dissel, Henk Wijngaard, Judith, Jannes, Rene Schuurmans, 3J’S en vele anderen was het programma van de Hollandse Avond overvol! Net als op het middenterrein van het tt-circuit waar ongeveer 12.000 bezoekers stonden te genieten van een gezellige avond. Er werd op alle nummer mee gedeind, gezongen of gezwaaid waardoor het nog lang gezellig onrustig was.

Foto’s R.Koene & S.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt