NieuwsFlyer onboard bij Tim Coronel. (FILM)

Assen – Tijdens het Truckstar weekend gaven Jan Lammers en Tim Coronel op het TT-circuit een race demo. Op de baan voor de hoofdtribune werd door de coureurs alles uit de kast gehaald om het publiek te vermaken. Zo waren er Burn Out’s, Donuts en drifts wat zorgde voor veel spectakel en rook. De banden werden tot op de velg kaal gereden.

Beelden: © Compact Media (R.Koene, P.Koene)

Film 1:

Film 2:

Wij van Compact Media danken dan ook de coureurs:

Jan Lammers en Tim Coronel

Maar ook Autostyle voor het mogelijk maken van de UNIEKE beelden.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt