Vliegtuigje gecrasht bij Opeinde

OPEINDE – Omstreeks 16:00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een inzet basis ongeval nabij Opeinde.

Ter plaatse bleek het niet te gaan om een aanrijding met beknelling zoals in de tweede melding werd gegeven, maar om een vliegtuigje dat was neergestort in een weiland aan de Nijtap tussen Opeinde en Drachten.

Het vliegtuigje kreeg in de lucht problemen met de motor en was van plan om een noodlanding te maken op het vliegveld van Drachten. Echter eindigde vlucht in een weiland waar hij over de kop is geslagen. De piloot heeft bij de landing geen verwondingen opgelopen.

De luchtvaartinspectie doet zoals gewoonlijk met deze incidenten onderzoek naar de toedracht.

Tekst: © Compact Media

Foto’s met dank aan: 112 Fryslan

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *