Trauma helikopter ondersteund ambulance personeel.

Assen – Maandag werd de Trauma Helikopter van het UMCG gealarmeerd voor een AB instabiele patient op het parkeerplaats Peelerveld langs de A28. Het MMT was door de twee aanwezige ambulance’s gealarmeerd ter ondersteuning. De Trauma arts heeft de patient in de ambulance behandeld.

Foto: E.Smit

Kijk ook eens op Kloosteveen.eu

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt