Hennepkwekerij met 3000 planten opgerold.

Wolvega – De politie heeft woensdagmiddag in drie bedrijfsunits aan de Zeeweegbree een hennepplantage met 3000 afgeknipte planten opgerold. In de bedrijfsunits vlak achter het politie bureau werd bij de ontmanteling twee mannen van 42 en 46 jaar uit Rotterdam en een 26-jarige man uit Schiedam aangehouden op verdenking van het vervaardigen van softdrugs.

Naar aanleiding van tips hield de politie volgens eigen zeggen het pand al langere tijd in de gaten. Toen de verdachten het pand betraden hielden de agenten de drie mannen op heterdaad aan. Bij de ontruiming van het pand bleek de elektriciteit voorziening illegaal afgetapt te worden. In het pand aan de Zeewegbree bleken 3000 planten aanwezig te zijn. Deze zijn met de aanwezige apparatuur in beslag genomen en vernietigd. Ook wer de auto en een paar duizend euro aan contant geld in beslag genomen. 

Het pand was goed beveiligd met ijzeren frames om roof van hun handel te verkomen. De verdachten zijn over gebracht naar het politie bureau voor verhoor en voor nader onderzoek ingesloten.

Foto’s: Politie

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt