Eenzijdig ongeval nabij Zeijen.

Zeijen- Even na 15.10 kwam er op de redactie een melding binnen van politievoertuigen onder prio 1 door Norg heen. Hierop is een fotograaf die richting opgereden.

Even buiten Zeijen was een Saab tegen een boom gekomen om vervolgens aan de andere kant van de weg tot stilstand te komen. Omdat er bij de melding nog niet bekend was wat de toestand van het slachtoffer was werd er onder prio 1 gereden.

De ambulancedienst heeft de bestuurder veilig op de brancard gelegd om vervolgens de bestuurder naar het Wilhelmina ziekenhuis te Assen te brengen. Berger Dorenbos heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept. De auto wordt waarschijnlijk economisch total loss verklaard. Dit houdt in dat het meer kost om de auto te repareren dan dat deze als waarde heeft.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *