Ongeval letsel bij Tynaarlo

Tynaarlo – Vrijdagmorgen kreeg de brandweer van Vries een melding van een vekeersongeval met letsel, aan de verlengde Noordeveldweg ter hoogte van de Vriezerbrug in Tynaarlo.

De brandwer trof ter plaatse trof twee auto’s aan waar van in één nog een gewonde vrouw zat. Deze is door de brandweer uit haar auto geknipt. Vermoedelijk is voor de brug een kop staart botsing ontstaan. De vrouw is met onbekend letsel over gebracht na een ziekenhuis. Ook de vrouw van de ander auto is nagekeken door het ambulancepersoneel.

Foto’s: M.Druppers

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt