Viskraam in brand (video)

Assen – Zaterdagmiddag om even voor 14:00 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een aanhangwagen brand aan de Brink in Assen. Bij aankomst bleek het om en brand in een viskraam te zijn. De brand die ontstond in de afzuigkap is door geslagen in de wand van de wagen. 

De brandweer van Assen had echter moeite met het bereiken van de locatie van de brand i.v.m. een botenshow aan de vaart en de verkeersdrukte die het evenement met zich mee nam. De brandweer bluste de brand met een schuimblusser en kon verkomen dat de viskraam in vlammen opging

Foto’s: P.Koene © Compact Media en W.Dekker Moi Assen

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *