The Racing Day in Assen.

Assen – Door populairiteit van auto en motorsport in Nederland vind er zondag 8 augustus op het TT circuit in Assen voor de elfde keer het grootste race evenement van Nederland plaats. De fans kunnen ook deze editie van de Rizla Racing day genieten van is goed gevuld programma. 

Het race evenement is GRATIS te bezoeken. Iets waar Nederlanders graag van houden. Het wordt een onvergetelijke race dag vol auto, motor, en kartraces, stunts en demonstraties.


Ook naast de baan is van alles te beleven. Er zijn kermisattracties en een officiële racesimulator. Tevens zorgt Radio 538 voor een fantastische Drive in Show. Als sponsers van het Suzuki MotoGP team met als rijders Alvaro Bautista en Loris Capirossi (1973), worden ook hun bezoek verwacht op het TT-circuit. Hier zullen ze in een demonstratie enkele kunsten vertonen.

image

image 

 

 

Foto’s:  © Rizla

Naast een demonstratie van de twee Suzuki coureur is er ook een demonstratie van Robert Doornbos is een Superleague Formula bolide Met 750 PK. Doornbos is van plan om het ronde record op het TT-circuit te breken.

In de middag worden diverse races gehouden in diverse klassen wat gegarandeerd spektakel op levert. Zorg dat je er bij bent. En print de gratis coupon uit op de website van Rizla. Kinderen tot 12 jaar kunnen onderbegeleiding van een volwassene gedurende het raceweekend gratis de paddock bezoeken.

Programma Rizla Racing Day

Zondag 8 augustus 2010

  • 10:10 European Superkart Championship
  • 10:50 ONK Dutch Supersport
  • 11:30 ONK Dutch Superbikes
  • 12:10 Demonstraties
  • 13:25 ATS Formel 3 Cup
  • 14:05 Dutch Supercar Challenge SS2 en SP
  • 15:50 NEC Formula Renault 2.0
  • 16:40 Dutch Supercar Challenge GT en SS1
  • 17:50 European Superkart Championship

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *