Twee gewonden bij verkeersongeval A28

Haren – Een lange file was het gevolg van een eenzijdig ongeval op de A28 ter hoogte van Haren. Een bestuurder reed woensdagmiddag vol tegen de middengeleider aan, waarbij de twee inzittenden een 20 jarige en een 16 jarige vrouw gewond raakte.

Naast de brandweer van Haren en ambulance’s kwam ook de traumahelikopter van het UMCG uit Groningen ter plaatse. Beide personen zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte door de klap total loss en is geborgen door een berger.  Het ongeval gebeurde na een sterke stuurcorrectie tijdens regenachtig weer waardoor d inzittende de macht over het stuur verloor.

Foto’s © M. Nuvner Compact Media/112 nederland

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt