Veel regen tijdens 11e editie van Rizla

Assen – Zondag vond op het TT-circuit van Assen de 11e editie van de Rizla Racing Day plaats. Een gratis evenement wat dit jaar 58000 bezoekers op de been bracht. Deze bezoekers konden dan ook genieten van een dag vol Nederlandse auto en motorsport. Zo waren er races van het ONK Dutch Supersport, ONK Dutch Superbikes, CIK-FIA European Superkart Championship, ATS Formel 3, NEC Formula Renault 2.0 en de Dutsch Supercar Challange.

Helaas werd het bezoekersaantal iets gedrukt door de regen die in de loop van de middag uit de lucht kwam vallen. Echter mocht dit de sfeer op het circuit niet drukken.

De Organisatie van het evenement kan terugkijken op een geslaagde dag.

Foto’s :P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt