Verkeersongeval N381 eindigd naast de weg.

Beilen – Zondagmiddag werd om 13:42 uur een verkeersongeval gemeld op de N381 nabij Beilen. Hierbij zou een voertuig gekanteld zijn. Bij aankomst van de brandweer van Beilen bleek het te gaan om een eenzijdig verkeersongeval tussen Beilen en Westerbork.

De vrouw van de personenauto reed is de richting van Westerbork waarbij ze in de berm is gekomen. Na een poging om de rijbaan op te gaan is ze de macht over het stuur verloren en aan de anderkant van de weg enkele meter naar beneden op haar kop beland.

De vrouw en baby werden door het ambulance personeel gecontroleerd, ze hebben beide geen verwondingen opgelopen. Een hond die ook in de auto zat kwam er zonder problemen uit en stond na enige tijd alweer te kwispelen. De auto is door een berger gebrogen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *