Fietsenhok in brand in Assen

Assen – Om 21:25 uur werd de brandweer van Smilde onder prio 2 gealarmeerd voor een fietsenhok in brand aan de schoolstraat in de wijk Kloosterveen in Assen. Hier was door jonge vandalen brand gesticht en vernielingen aangericht in het inpandige fietsenhok van de scholen in Kloosterveste.

Tot grote ergenis van omwonenden en de brandweer bleek de aanwezige brandalarmsysteem in het pand niet te werken. Wat tot zeer onveilige situatie had kunnen leiden aangezien er woningen boven het pand zitten.
 
Brandweer Smilde was snel ter plaatse en heeft de brand die bestond uit pallets en isolatie materiaal snel geblust. Het pand werd nog geventileerd en vervolgens werd het fietsenhok afgesloten.

Wij danken Kloosterveen.eu voor de foto’s

www.kloosterveen.eu

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *