Auto slaat over de kop op A28

Assen- Vrijdagmiddag even voor 1 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de A28 vlak voor de afrit Assen-Centrum. Ter plaatse bleek een Citroen C3 door onbekende oorzaak over de kop te zijn geslagen. Hierbij had de auto een Mazda geraakt. De Citroen is na de buiteling in de berm tot stilstand gekomen.
 
Ook zijn bij dit ongeval 4 ambulance’s en de ambulancemotor ingezet. De brandweer heeft samen met de ambulancedienst een van de slachtoffers uit de auto bevrijdt. In totaal zijn er zeker drie slachtoffers overgebracht naar het ziekenhuis. Berger Logicx uit Assen heeft nadat de Verkeersongevallen analyse klaar was met het onderzoek de beide voertuigen afgesleept.
 
Foto’s en Tekst: © P.Koene Compact Media/ Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt