Turfdagen in Appelscha

Appelscha- Deze week werd in Appelscha het tweejaarlijkse evenement de turfdagen gehouden. Hier lieten verschillende verenigingen en bedrijfen oude ambachten zien. Ook werd dit evenement zoals elke keer muzikaal ondersteund door verschillende koren. In de vaart door Appelscha lagen oude skûtsjes en andere boten.

Samen biedt dit een middagvullend evenement voor jong en oud. Kinderen konden onder andere  touwtje trekken en spijkers maken, ook kon men meevaren met enkele kleine bootjes langs de markt. De markt bood een ruime selectie van speciale levensmiddelen. Een uitgelezen mogelijkheid om een middag te slenteren.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *