Voorrangsfout leidt tot ongeval

Tynaarlo- Dinsdagmiddag werd de brandweer van Vries geallarmeerd voor een verkeersongeval op de N386 ter hoogte van het restaurant Perron 3. Het ongeval had echter een stuk verderop richting Vries plaatsgevonden.

Ter plaatse bleken 2 voertuigen met elkaar in aanraking te zijn gekomen. Hierbij zijn twee inzittenden met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De VOA is nog even ter plaatse geweest in verband met de posities van  de voertuigen. Berger Hamstra uit Tynaarlo heeft de beide beschadigde voertuigen geborgen. De bestuurder van de andere auto is ook nog even door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto’s: © P.Koene Compact Media/ Nieuwsflyer.nl
Film: ©M.Druppers 112Nederland.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt