Auto tegen boom na stuurcorrectie

ELSLOO – Zaterdagmiddag omstreeks 13.10 uur vond er op de Hoofdweg tussen Elsloo en Wateren een eenzijdig ongeval plaats waarbij een vrouw gewond raakte. De vrouw kwam uit de richting van Elsloo en kwam door een nog onbekende oorzaak in de berm terecht. Na een stuurcorrectie schoot de auto naar de andere kant van de weg waar de auto vervolgens tegen een boom tot stilstand kwam.

De vrouw werd met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. De politie maakte rapport op van het ongeval. Broekhuizen uit Donkerbroek kwam ter plaatse om het voertuig te bergen.

Foto’s met dank aan: 112 oosterwolde

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt