Vakantie verkeer uren lang in file na ongeval

Würzburg (D) – Vrijdag ondervond veel vakantie verkeer overlast van een ongeval wat in de middag plaats vond net voorbij Würzburg op de A3 richting Frankfurt am Main. Te hoogte van werkzaamheden aan een brug op het desbeteffende traject zijn twee personenauto’s met elkaar in aanraking gekomen. De twee rijstroken die beschikbaar waren i.v.m. de werkzaamheden waren door het ongeval totaal gespert. Waardoor het achteropkomend verkeer vast is komen te staan. 

De locatie van het ongeval was moeilijk te bereiken voor de hulpdiensten. Naast de brandweer die de meerdere slachtoffers uit hun voertuigen hebben gehaald. Waren er zeven ambulance’s die zich een weg door de file moesten banen om het ongeval locatie te kunnen bereiken. Over de verwondingen en hoeveel slachtoffers er bij het ongeval zijn betrokken is niet bekend. Nadat de slachtoffers waren afgevoerd werd één rijbaan weer open gegooid voor het verkeer.  De bergingswerkzaamheden van voertuigen hebben nog geruime tijd op zich laten wachten. De file was inmiddels opgelopen naar 27 kilometer en zorgde voor drie uur extra vertraging.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *