Vrachtwagen gekanteld in Assen (video)

Assen – Vrijddagmiddag is tijdens de opbouw van een podium op het Koopmansplein in Assen een vrachtwagen gekanteld. Het podium wat opgebouwd werd voor het festival “De Ontmoeting” is hierbij beschadigd geraakt.

Het incident gebeurde toen medewerkers hekken aan het lossen waren voor afzetting bij het podium. Vermoeidelijk is één van de uitzetpoten van de vrachtwagen afgebroken waardoor de constructie instabiel werd en het voertuig op zijn kant viel en het podium beschadigde. De vrachtwagens in door twee kranen van het bedrijf Mammoet weer op zijn wielen gezet. Bij het incident vielen geen gewonden. Het podium wordt zo snel mogelijk vervangen

Foto’s: W.Dekker © Compact Media/Moi Assen.com

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt