Wegwerkzaamheden aan A28

Assen – Op de snelweg A28 wordt op het traject Assen – Groningen in beide richtingen aan de weggewerkt. Van 16 augustus 2010 tot 1 november 2010 wordt er grootschalige asfaltwerkzaamheden gehouden. Hierbij worden rijstroken versmald en de maximum snelheid verlaagd wat kan lijden tot vertraging.

Ook wordt de op en afrit van Assen Noord (34) voor een bepaalde periode afgesloten. In de periode van 30 augustus tot 4 september is ook bij Groningen Zuid kans op vertraging in verband met werkzaamheden aan afrit 39. Er worden eventuele omleidingsroute ingesteld.

Tekst: R.Koene © Compact Media

Foto: P.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *