Boom over de weg in Assen

Assen- Zondagmiddag zorgde het regenachtige weer ervoor dat de Asser brandweer wederom in actie moest komen. Ditmaal betrof het een boom die afgebroken was en op de weg was beland. De brandweer heeft afgewaaide tak in stukjes gezaagd en op het grasveld gelegd.

Bij een tweede blik naar de boom werd er besloten om ook de boom drastisch te snoeien. Dit in verband met de voorspelde weersomstandigheden in de komende dagen. Doordat de boom een groot deel van het gewicht al was kwijt geraakt zou de boom tegen de nabij gelegen flat kunnen vallen. Hierop heeft de brandweer ook nog een aantal takken van de boom gehaald.

Foto’s en tekst: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt