Familieruzie lijdt tot verkeersongeval

Hijken- Zondagmiddag werd de brandweer van Beilen gealarmeerd voor een verkeersongeval waarbij een voertuig te water was geraakt. Ook de duikploegen van Assen en Smilde werden ter assistentie geroepen. Enkele minuten later werd de melding echter weer ingetrokken. De personen zouden al uit het te water geraakte voertuig zijn.

Ter plaatse bleek dat er twee voertuigen met elkaar in aanraking waren gekomen. De vrouw afkomstig vanuit de richting van Beilen kon de van de erf komende auto niet ontwijken en kwam net voor de waterkant tot stilstand.

Het ongeval kon gebeuren toen de niet oplettende man met zijn auto na een familieruzie het erf af kwam scheuren en hierbij het naderende voertuig niet zag aankomen. De vrouw kon wonderwel het voertuig zelf verlaten waardoor de inzet van de brandweer niet nodig was.

De vrouw is licht gewond geraakt aan haar hand en is ter plekke door het ambulancepersoneel behandeld aan haar verwondingen. Of zij nog voor verdere controle naar het ziekenhuis moet is nog niet bekend. De politie heeft het ongeval vastgelegd.

Foto’s R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt