Gat in woning na blikseminslag.

Assen – In de nacht van zaterdag op zondag kreeg het korps van Assen om 01:17 uur een melding van een brandgerucht aan de Vennebroekstraat in Assen. De brandweer die ter plaatse kwam met twee voertuigen waaronder een ladderwagen zagen bij aankomst een redelijk grote ravage aan een hoekwoning van een rijtjesblok.

Door een blikseminslag was er in  het dak van een woning een enorm gat geslagen. Hierbij waren dakpannen van de woning gevlogen en lagen verspreid door de straat. Door de rond vliegende dakpannen zijn in ieder geval twee voertuigen beschadigd geraakt. De gat in de woning is goed zwart geblakerd of er ook daadwerkelijk brand heeft gewoed is nog onduidelijk. Er is niemand gewond geraakt.

Omwonenden die ten tijde van de klap op de A28 reden zagen een enorme bolbliksem boven Assen.

Tekst: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt