Ravage na ongeval met caravan.

Assen – Maandagmiddag werden de korpsen van Beilen en Hoogeveen gealarmeerd voor een zwaar ongeval op de A28 voor Assen-Zuid. Echter werd de melding voor het korps van Hoogeveen enkele minuten later weer ingetrokken.

Bij aankomst van de brandweer trof de brandweer een compleet verwoeste caravan aan. Het ongeval kon gebeuren toen het Groningse echtpaar uit Winsum hun voertuig op de vluchtstrook zette, waarnaar een niet oplettende vrachtwagen chauffeur op de caravan in reed.

Het ongeval zorgde naast een grote ravage aan troep op de rijbaan ook nog voor een lange vertraging op de A28 tussen Beilen en Assen. Het is een wonder dat niemand gewond raakte.

Foto’s: M.ten Hoor © Compact Media

 

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt