112 flits: Meisje aangereden door auto.

Oosterwolde – Dinsdagmiddag even voor 18:00 uur werd de ambulance van Oosterwolde gealarmeerd voor een A1 melding aan de Grietmanslaan in Oosterwolde. Ter plaatse bleek op de kruising met de Snellingerdijk een auto in aanraking te zijn gekomen met een fietser. Hierbij raakte het meisje gewond aan haar been waarvoor de hulp van de ambulance gewenst was.

De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij bij hem werd voor de zekerheid nog een blaastest afgenomen. De auto heeft enige schade opgelopen door het ongeval. De jongedame is meegenomen door de ambulance voor verdere behandeling in het ziekenhuis.

Foto’s: Mindere kwaliteit gemaakt met telefoon door tipgever © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt