Brandstichter opnieuw actief in Assen

Assen- Maandagavond kon de brandweer van Assen wederom druk aan de slag. Ditmaal betrof het twee autobranden. De eerste autobrand werd door de politie en buurtbewoners snel bedwongen. Hierdoor hoefde de brandweer alleen maar nacontrole uit te voeren.
 
Bij terugkomst op de kazerne kon men echter al weer snel uitrukken voor een tweede autobrand. Hierdoor was de brandweer dan ook snel ter plaatse en kon de autobrand op tijd blussen. De betroffen auto kan als verloren beschouwd worden. De daarnaast staande auto heeft door het snelle optreden van de brandweer maar minimale schade opgelopen.
De politie gaat in beide gevallen uit van brandstichting en heeft een onderzoek gestart.
 
Foto’s en tekst: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl
 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *