Gaslekkage na werkzaamheden.

Assen- Maandagmiddag werd de brandweer van Assen ter assistentie geroepen bij een gaslekkage op het Mercuriusplein in Assen. Medewerkers van Enexis hadden bij werkzaamheden geconstateerd dat er wel heel veel gas vrij kwam.
 
De brandweer heeft het gebied ruim afgezet en een hoge drukstraal paraat gelegd voor het geval dat. Ten tijde van het lek is een nabijgelegen cafetaria ontruimd geweest omdat deze binnen de gevarenzone lag.
 
Foto’s en Tekst: P.Koene © Compact Media /  Nieuwsflyer.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *