Man vermoord in Assen!! UPDATE!!

Assen- Maandagavond Werd het Mobiel Medisch Team ter assistentie geroepen aan de Dr. Schaepmanstraat in Assen. Hier bleek bij een steekpartij een man levensgevaarlijk gewond te zijn geraakt. Het slachtoffer is ter plekke gereanimeerd door politiemensen en ambulancepersoneel om vervolgens met spoed overgebracht te worden naar het ziekenhuis. Het MMT is echter niet ter plaatse geweest.

Later is duidelijk geworden dat de man het incident niet heeft overleeft. De Technische Recherche doet grootschalig onderzoek op het plaats delict. Ook is een buurtonderzoek gestart.

UPDATE!: Het slachtoffer is een 45 jarige man uit Eesergroen. Een 28 jarige bewoonster van een woning aan de Dr.Schaepmanstraat is aangehouden. Dit in verband met de betrokkenheid bij de steekpartij. Een tweede verdachte is na het voorval gevlucht. De identiteit van deze verdachte is echter bekend bij de Politie. Naar hem wordt nog gezocht.

Exclusieve foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt