Duim omhoog in plaats van de middelvinger.

Nederland – Er gaat eigenlijk geen dag voorbij of er staat wel in de media geschreven, dat hulpverleners tijdens hun werk agressief worden behandeld door burgers.

Zo wordt er vaak een middelvinger opgestoken, bedreiging geuit of zelfs fysiek contact gebruikt  De aard van de agressie neemt steeds meer toe.

Iniatief nemer Henk-Jan Oudenampsen vond het de hoogste tijd om in actie te komen voor een tegenbeweging daarom richte hij de website duimomhoog.nu op. 

Doe ook mee! Steek je duim omhoog als je een hulpverlener aan het werk ziet. En laat je steun blijken door je naam achter te laten op deze site. Hoe meer duimen, des te krachtiger het signaal voor een vriendelijker Nederland!

STEUN DE ACTIE KLIK HIER!!

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

One thought on “Duim omhoog in plaats van de middelvinger.

  • 1 september, 2010 at 21:26
    Permalink

    Wij van Compact Media steunen deze actie!! Doet u dat ook?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt