Motorboot met trailer gestolen uit loods

Drachten • De politie stelt een onderzoek in naar een inbraak in een loods op de Stuurboord waar tussen maandag- en dinsdagmiddag een motorboot met trailer werd gestolen.

Men kwam de loods binnen door het forceren van een deur. Daarna werd een wielklem geforceerd en de trailer met boot meegenomen.

De motorboot is van het type Elan 495GT met het registratienummer 70-69-YK. De trailer is van het merk Freewheel met het kenteken WR-RX-01. Achter de boot hing een buitenboordmotor van het merk Suzuki kortstaart 4takt.

Weet u waar de motorboot is, of heeft u iets gezien wat in relatie kan worden gebracht met de gestolen motorboot? Bel dan de politie via 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto: Politie Friesland

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt