Vrachtwagen door zachte berm op zijn kant.

Ravenswoud – Een vrachtwagen van Schaafsma uit Appelscha is dinsdagmiddag op zijn kant beland. Het ongeval vond plaats op het verbindingsweggetje van de Menneweg in Ravenswoud naar Smilde. De vrachtwagen moest om een taxi heenrijden. De vrachtauto kwam i.v.m. een zachte berm op zijn kant terecht in een daarnaast gelegen droge sloot en deels op het aangrenzende maisveld, een gedeelte van de lading zand kwam hier ook terecht.

Wonder boven wonder kwam de chauffeur uit Appelscha er alleen vanaf met wat kleine schaafplekjes. Met eigen materieel van Schaafsma werd de vrachtwagen weer op al zijn wielen gezet, op het eerste gezicht is er schade aan de voorruit en de spiegels van de wagen. Ook de taxi raakte beschadigd.

Foto’s: K. de Groot regioappelscha

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt