Eenzijdig verkeersongeval tussen Oosterwolde en Haulerwijk

Oosterwolde – Om 22:31 uur werd de ambulance van Oosterwolde gealarmeerd voor een A1 melding op de Weperpolder tussen Oosterwolde en Haulerwijk. De bestuurder komende uit de richting van Oosterwolde is door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt geraakt. Hierbij is de auto 180 graden gedraaid en op zijn kant tot stilstand gekomen.

De bestuurder kon zelfstandig het voertuig verlaten bij aankomst van de ambulance ging de toestand van de persoon achteruit, waardoor deze met nog onbekend letsel overgebracht werd naar het ziekenhuis. De auto is door de berger afgesleept.

Tekst en Foto’s R.Koene en P de Groot © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *