Grote zoekactie in de omgeving van Appelscha

Appelscha – Rond 18:30 uur trok een overvliegende politie helikopter veel bekijks in Oosterwolde, Appelscha en omgeving. Een politie helikopter van het KLPD was boven de dorpskernen en het bos opzoek naar een nog onbekend vrouwelijk persoon. Naast politie in de lucht, reed er ook een politieauto door de dorpskernen van beide plaatsen.

Volgens nog onbevestigde bronnen schijnt de vrouw een ziekte te hebben en s ‘ochtends in zeer verwarde toestand het traject centrum De Zeuvenakkers in Appelscha te hebben verlaten. De leeftijd van de vrouw is onbekend. De zoekactie met de helikopter heeft na 2 uur nog steeds niks opgeleverd.

Mocht u filmpjes hebben dan kunt u die toesturen naar info@compactmedia.nl

Tekst en Foto’s R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt