Overleden man gevonden in Assen

Assen – Wandelaars troffen donderdagmorgen in het parkje aan de Platolaan in Assen het stoffelijk overschot aan van een 61-jarige inwoner van Assen.

De gewaarschuwde politie zette de vindplaats af en deed onderzoek naar eventuele sporen van een misdrijf. Die werden niet aangetroffen. Waarschijnlijk is de man aan een natuurlijke dood gestorven. Zijn lichaam is voor het vaststellen van de juiste doodsoorzaak overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s W.Dekker © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *