Inrichting laconiek met afmelden van brandmelding.

Veenhuizen – Op zondag 5 september werd de brandweer van het korps van Veenhuizen gealarmeerd voor een automatisch brandmelding in een Justitiële inrichting Bankenbosch. Aangezien de melding niet werd teruggemeld kwam het korps met twee voertuigen ter plaatse. 

Op de GGZ afdeling “De Wissel” waar de brandmelding vandaan kwam, was naast interne problemen niks aan de hand. Echter werden ze vanuit daar doorgestuurd naar Bankenbosch, omdat daar de brandmelding vandaan kwam. Dit nam aardig wat tijd in beslag, omdat de portiers van de inrichting de poorten van het terrein niet wilde openen. Ook hier was niks aan de hand en was de melding veroorzaak door stoom. Door slechte communicatie in de inrichting, werd de melding niet gereset door de medewerkers, waardoor het voltallige korps voor niks ter plaatse kwam.

Foto’s: © Compact Media 

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *