Wederom brand in Assen.

Assen – Het wordt steeds aannemelijker dat er in Assen een pyromaan actief is. Al enkele maanden vinden er op diverse plaatsen in Assen branden plaats.

Zaterdagochtend rond vijf uur gingen in de Groen van Prinstererlaan een scooter in vlammen op en liep een garagebox brandschade op. De brandweer wist de garagebox te redden, maar de scooter is rijp voor de schroot.

De branden lijkt niet op zich te staan. Maandagavond stonden twee auto’s in brand. De auto aan de Runde kon door de eigenaar zelf nog worden geblust. De auto die aan de Stroom stond geparkeerd moest door de brandweer geblust worden. De auto raakte door de brand onherstelbaar beschadigd en ook een andere geparkeerde auto liep schade op.

Op zaterdag 10 juli werden in de wijk Lariks drie caravans in brand gestoken.

Foto’s: Moi Assen

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt