Kind weer boven water!!

Assen – Op dinsdagavond werden de duikers van de korpsen Smilde en Assen gealarmeerd voor een persoon te water aan de Epe in Assen. Ter plaatse bleek een ongeruste moeder haar kind kwijt te zijn, rondom De Lariks werden door buurtbewoners bubbels in het water waargenomen waarop de brandweer werd gealarmeerd.

De duikers van beide brandweerkorpsen hoefde gelukkig niet in actie te komen. Het kind was inmiddels terecht.

Tekst: © R.Koene Compact Media

Foto’s: W.Dekker (Moi Assen)

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *