Dode bij uitslaande woningbrand in Heerenveen.

Heerenveen – Donderdagmiddag om 16:20 uur werden diverse brandweer korpsen van Heerenveen gealarmeerd voor een woningbrand aan de van Dekemalaan in Heerenveen. Na 5 minuten werd er naar middelbrand opgeschaald, aangezien het vermoeden bestond dat er nog één persoon zich in het pand bevond. Ter plaatse bleek het te gaan om een uitslaande brand in een rijtjehuis.

De politie heeft de naaste woningen ontruimd en de omgeving afgesloten i.v.m. met de hevige rookontwikkeling. Om 17:15 uur werd er een grip melding afgegeven aangezien er gas uit de woning zou ontsnappen.

Bij de brand is een dode gevallen en raakte ook 2 personen gewond. Ook twee honden overleefde de brand niet. De woning is compleet uitgebrand.

Foto’s: © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt