Brand op AZC in Drachten

Drachten – Vrijdagmiddag even voor 17:00 uur werd de brandweer van Drachten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Noorderend. Ter plaatse bleek er brand te zijn in één van de woonunits bij het AZC van Drachten. De beveiligers van het COA complex hebben de beginnende keukenbrand tijdig kunnen blussen. De brand kon ontstaan toen de afzuigkap tijdens het koken vlam vatte. De brandweer van Drachten kwam met twee voertuigen ter plaatse om nacontrole te verrichten.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *