Woningbrand in Zuidlaren.

Zuidlaren – Vrijdagmorgen brak er rond 09:30 uur brand uit in een woonhuis boven een winkel aan de Kerkbrink in Zuidlaren. Hierop werd de brandweer van Zuidlaren gealarmeerd. Bij aankomst bleek het te gaan om een behoorlijke binnenbrand met veel rookontwikkeling. Binnen tien minuten werd er opgeschaald naar middelbrand, waardoor ook het korps van Annen werd gealarmeerd. 

Door snel ingrijpen van de brandweer kon een uitslaande brand verkomen worden en werd een marmot gered. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onduidelijk. Er raakte niemand gewond. De rook en waterschade aan de woning is vors.

De brandweer had de brand snel onder controle en kon een uitslaande brand voorkomen. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan, ook kon de marmot gered worden. De schade was vors in de woning en de onder gelegen winkel.

Foto’s met dank aan M.Druppers © Compact Media /112 nederland

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *