Eenzijdig ongeval A28 bij Beilen.

Beilen – Zaterdagmiddag om 15:19 uur vond er op de snelweg A28 een eenzijdig ongeval plaats. Het eenzijdig ongeval gebeurde tussen Assen en Beilen ter hoogte vande afrit  Beilen Noord.  De bestuurder van het voertuig raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en ramde een ANWB verkeersbord. De brandweer van Beilen die naar het ongeval incident werd gealarmeerd heeft  geassisteerd de man uit zijn voertuig te bevrijden. De GHOR was ook ter plaatse.

De man is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis in Assen. De auto ,een Nissan Almera, is door de berger Logicx afgevoerd.

Foto’s en Video : P.Koene / H.Huizinga © Compact Media 

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt